ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - BLOGGER ΝΙΚΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ


Μόλις 39 χρόνων, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής,νικημένος από έναν πολύ επιθετικό καρκίνο.

Σήμερα στις 17:00 στη γειτονιά που μεγάλωσε, στους Στρατώνες, στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλή δύναμη στη συζυγό του Νικολίτσα, στον μοναχογιό του Τασούλη, στον πατέρα του Τάσο, στη μητέρα Μαρία και στον αδερφο Χάρη.


Ο Νίκος Βαβατσικλής ήταν δημιουργός του inpost.gr, είχε  διακριθεί για την έφεσή του στην ιντερνετική δημοσιογραφία ενώ είχε γίνει γνωστός  πανελλαδικά  για τις δικαστικές του περιπέτειες και την απαλλαγή του που καθιέρωσαν πανελλαδικά την ανωνυμία των bloggers.

Εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα» και παράλληλα αρθρογραφούσε σε πολλές εφημερίδες και ηλεκτρονικά περιοδικά της Θράκης. Διετέλεσε σύμβουλος έκδοσης στο περιοδικό «Περιφερειακά…», ενώ υπήρξε σύμβουλος υποστήριξης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης σε θέματα δημοσιότητας και επικοινωνίας και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Ήταν διευθυντής και αρχισυντάκτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.inpost.gr και παραγωγός στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Ράδιο «Παρατηρητής».


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ

Την βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Βαβατσικλή εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης σήμερα Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014.
Ο Νίκος Βαβατσικλής διετέλεσε σύμβουλος υποστήριξης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σε θέματα δημοσιότητας και επικοινωνίας, ενώ εργάστηκε και στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας.
Ο Περιφερειάρχης μετέφερε στην οικογένεια του εκλιπόντος συνεργάτη του, τα εγκάρδια συλλυπητήρια όλης της Διοίκησης της Περιφέρειας, των συνεργατών καθώς και των εργαζομένων στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.
O Νίκος θα λείψει από όλους μας και θα τον θυμόμαστε με τρυφερότητα και αγάπη” τόνισε ο Περιφερειάρχης και ευχήθηκε καλή δύναμη στη σύζυγο του το αγοράκι του και τους γονείς του.


Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης