ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

φωτογραφία http://fonirodopis.gr
Ρολά κατεβάζει από το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013, η ορθοπεδική κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού. Χρειάζεται άμεση στελέχωση με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό γιατί έχει μείνει με έναν μόνο γιατρό, ενώ οι ασθενείς προωθούνται στην Αλεξανδρούπολη ή παίρνουν εξητήριο. Θα μιλήσει κανείς για αυτό?
Μήπως περιμένοντας το νέο νοσοκομείο χάσουμε κι αυτό που έχουμε και μετά τρέχουμε? Και που να τρέχεις με ένα στραμπουλισμένο  πόδι? Αλλά αυτό θα είναι το λιγότερο. Η πλειοψηφία των ασθενών της ορθοπεδικής παραμένουν σε ακινησία στο κρεβάτι σε όλη τη διάρκεια της νοσηλείας τους χωρίς να μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν ή να πάνε τουαλέτα. Φαντάζεστε την ταλαιπωρία των οικείων τους όταν θα είναι αναγκασμένοι να πηγαινοέρχονται Αλεξανδρούπολη για να τους φροντίζουν? Και ποιός έχει σήμερα χρήματα για καθημερινές μετακινήσεις ή αποκλειστικές νοσοκόμες?

Οι υπουργάρες μας και οι βουλευτάδες μας ζουν στην ίδια πόλη με μας? Ο νέος διοικητής κ. Κώστας Ναλμπάντης έχει να προτείνει κάτι ή είναι πολύ απασχολημένος αυτό το διάστημα με τις εσωκομματικές εκλογές της τοπικής ΝΟΔΕ?